Certains hommes croient que l’imitation maladroite du pénis que vous aimez. Mais il semble qu’ils ont oublié de medicament erection votre opinion.

SERVICII

BioBalance pune la dispozitia angajatilor dumneavoastra o oaza de liniste, regasire interioara, dar si fizica, prin terapia de masaj, incepand de la atmosfera de relaxare prin muzica si aromaterapie pana la design-ul incaperii accentuat de aranjamentul floral si cromatica culorilor alese in mod special pentru un efect pozitiv asupra sanatatii mentale.

Personalul nostru este calificat in 10 tipuri de masaj ce imbunatatesc starea fizica reducand afectiunile. In functie de stilul de masaj ales, acesta poate fi aplicat cu rezultate eficiente in sedinte mai scurte de 10, 25 de minute sau mai lungi, ce pot dura chiar 60 de minute

De asemenea, persoanelor care profita de acest beneficiu in mod regulat, li se monitorizeaza rezultatele, iar de-a lungul timpului, acestea sunt sfatuite din punct de vedere terapeutic pentru exercitii aditionale de gimnastica ajutatoare, dieta si tratamente naturiste pe care le pot urma in afara sedintelor de masaj.

O sesiune poate sa uneasca mai multe tehnici de masaj , la cerere, dintre urmatoarele tipuri:

Somatic/Relaxare, Reflexoterapie, Anticelulitic, Drenaj Limfatic, Terapeutic,
Masaj pe scaun, Masaj cu bambus, Masaj cu roci vulcanice, Capilar si Facial.