Despre noi

Bio Balance este o companie cu peste 10 ani de activitate in terapia prin masaj, la birou. Infiintata in 2007, aceasta ofera servicii premium avand acoperire nationala in cele mai mari orase din Romania precum Bucuresti, Iasi, Sibiu, Timisoara, Ploiesti.

Beneficiile colaborarii cu Bio Balance:

Oferte personalizate: Calitatea serviciilor poate fi observata de la inceput, ofertele noastre fiind personalizate in functie de numarul de angajati si necesitatile companiei.

Ne ocupam noi de tot: Echipa noastra se va ocupa de tot, de la design interior, aromaterapie, iluminare, muzica si toate necesitatile pentru o atmosfera cat mai relaxanta.

Programari online in timp real si o gama larga de tipuri de masaj: Pe langa gama foarte variata de 10 tipuri de masaj, Bio Balance este in crestere continua, in 2017 dezvoltand un sistem de programare online, printr-o platforma usor de utilizat pe orice device, fie ca este smartphone, tableta sau desktop pc.

Angajatii sunt motivati: Companiile ce pun accent pe motivarea angajatilor au cererea de angajare in crestere, in mod constant. Prin intermediul terapiei de masaj, angajatii sunt determinati sa acorde mai mult interes sanatatii lor. Chiar dupa prima sesiune, stresul si afectiunile se reduc substantial, sistemul imunitar creste, iar mintea devine mai clara, problemele fiind lasate deoparte. Activitatile din timpul zilei se raiau cu mai mult calm si o abordare pozitiva.

Acest beneficiu este oferit la pret redus semnificativ, chiar in incinta locului de munca: Economie de timp si bani. Orice avantaj creat special pentru angajati le demonstreazaa ca ITI PASA.

Efectele masajului sunt pe termen lung: creste productivitatea si scade numarul de concedii medicale. Durerile cauzate de pozitia defectuoasa la birou sunt ameliorate, iar circulatia este imbunatatita.

De ce MASAJ?

Masajul poate fi aplicat la orice categorie de varsta, se poate face in paralel cu alte tratamente si se lucreaza pe cauza, nu pe simptome. Fiind un tratament netoxic, nu are contraindicatii majore. De asemenea, poate fi aplicat profilactic, bolilor cronice si acute, dar si bolilor nemanifestate.